30 november 2021

Een ander goed laten voelen met Kerstpakketten

2 min read
Kerstpakketten

Tijdens de kerstdagen denken veel mensen alleen aan zichzelf. Wat gaan we eten met het kerstdiner? Hoelaat moeten we er zijn? Heeft iedereen cadeautjes gekocht? Allerlei dingen die belangrijk zijn natuurlijk. Zelf ontvang jij en je familie waarschijnlijk kerstpakketten. Maar er zijn genoeg mensen die geen kerst kunnen door geldproblemen of omdat ze gewoon geen dak boven hun hoofd hebben. Probeer tijdens deze kerst een keer aan een ander te denken! Er zijn genoeg dingen die je voor een ander kan doen, ga alleen of met jouw vrienden op pad en geef andere een goed gevoel. 

Kerstpakketten

Doe iets goeds deze kerst

Wil je graag iets goeds doen voor een ander in de December periode? Maar weet je niet wat? hier een paar leuke dingen wat voor een ander te betekenen tijdens Kerst:

  • Stel zelf kerstpakketten samen: Veel mensen in Nederland hebben niet genoeg geld om tijdens kerst cadeautjes te kopen voor hun kinderen of een uitgebreid kerstdiner te organiseren. Stel zelf een pakket samen met nuttige dingen, zoals eten of kleine cadeautjes zodat mensen echt iets aan hebben. 
  • Ga naar een daklozencentrum: tijdens de kerstdagen zitten veel daklozen samen in een centrum. Ga langs met eten bijvoorbeeld of spelletjes. Vergezel de mensen die het moeilijk hebben. 
  • Bezoek ouderen: door het hele land worden er steeds meer kerstdiners georganiseerd voor de ouderen in bejaardentehuizen. Bejaarden zijn de meest eenzame mensen in Nederland, meestal heeft hen van familie zijn eigen dingen en worden ze vergeten. Hou jij er nou van om gezellig met bejaarde jouw kerstavond door te brengen, organiseer dan iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *