26 januari 2022

Inspiratie voor een leuk jubileumfeest nodig? Lees deze 4 tips!

2 min read
Jubileumfeest

Om verschillende redenen kan het de moeite waard zijn om een jubileumfeest te organiseren en/of te vieren. Zo kun je dit doen naar aanleiding van een langjarig dienstverband van een persoon bij hetzelfde bedrijf of bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk. Hoe dan ook, als je een dergelijke bijzondere gebeurtenis extra cachet wilt geven, dan is een jubileumfeest zeker op z’n plaats. Bij dit soort feesten blijkt vervolgens dat veel mensen het beter ervaren en langer herinneren als je het feest koppelt aan een leuke activiteit. Hieronder lees je vier activiteiten die voor een dergelijk festijn zeer geschikt zijn.

Solex rijden

Veel deelnemers aan je jubileumfeest zullen ongetwijfeld nooit op een Solex bromfiets hebben gereden. Bij sommige feestlocaties heb je echter de mogelijkheid om een partij van deze illustere bromfietsen te huren. Het kan welhaast niet anders of iedereen beschouwt dat als een unieke belevenis.

Escape room

Als je een activiteit zoekt waarbij de deelnemers meer contact met elkaar hebben en zelfs moeten samenwerken, dan kun je prima een escape room boeken. Bij een escape room word je als groep zijnde min of meer opgesloten in een kamer of een gebouw en moet je daaruit zien te ontsnappen, hetgeen mogelijk is door puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden.

Jubileumfeest

Antislipcursus

Antislipcursussen doen het ook al jarenlang goed als activiteit bij uitjes en (jubileum)feesten. Bij een dergelijke cursus leer je hoe je in lastige situaties moet handelen als automobilist. Naast erg vermakelijk is dit dus ook nog eens zeer nuttig. 

Segway clinic

De laatste jaren zien we vooral in grote steden steeds meer Segways rond rijden. Op een Segway rijden is echter niet alleen leuk in het normale verkeer; ook als groepsactiviteit is dit een mooie bezigheid. Leer eerst hoe je dit voertuig bestuurt en ga er vervolgens met andere deelnemers mee op pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *