27 januari 2022

Tips voor een gezellige Kerstviering op werk

2 min read

Ook op het werk wordt er altijd even stilgestaan bij Kerstmis. Veel bedrijven organiseren elk jaar een leuk Kerstfeest, waarbij alle werknemers uitgenodigd zijn. Zo zie je collega’s eens in een hele andere setting dan achter het bureau. Dit is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor de onderlinge band. Maar hoe organiseer je nu een leuk Kerstfeest op werk? Wij geven je hiervoor graag een aantal tips!

Begin op tijd met plannen

Een Kerstfeest vraagt nogal een uitgebreide voorbereiding. Helemaal als je veel werknemers in dienst hebt. Begin daarom rond de zomer al met het organiseren van het Kerstfeest. Zo kun je alles ver op tijd inventariseren en regelen. Vervolgens kun je ergens in september of oktober een keuze maken voor een locatie en een programma. Dit kun je later nog verder uitwerken eventueel. Ook kun je de medewerkers op tijd inlichten over het Kerstfeest, zodat ze de datum vast in hun agenda kunnen noteren!

Invulling van het feest

Bij de invulling van het feest kun je echt alle kanten op! Zo kun je een Kerstborrel houden in de avond, maar ook een dag vol met leuke activiteiten. Maak er een onvergetelijk moment van! Het is ook leuk om na afloop de medewerkers te bedanken en hen een Kerstcadeau mee te geven. Zo kun je vooraf een leuk Kerstpakket kopen en deze meegeven na het feest. Zorg er verder voor dat er voldoende eten en drinken is tijdens het feest. Je kunt een catering regelen die dit volledig voor je doet, maar je kunt natuurlijk ook zelf inkopen doen. Hiernaast is het vooral bij een borrel fijn als er ook muziek aanwezig is en leuke versiering. Of dit nu op locatie ergens is of op het kantoor zelf, zo breng je toch die gezellige Kerstsfeer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *