27 januari 2022

Vier je verjaardag goed.

2 min read

Dat is nog is wat, je bent weer een jaartje ouder geworden. Last van je rug en nog slechtere ogen komen steeds dichterbij. Zover zijn we nog niet, het is namelijk tijd voor een goede, leuke en sfeervolle verjaardag. Daarom nemen we nu een aantal punten door die je kan gebruiken om een leuke verjaardag te kunnen organiseren.

Verjaardag benodigdheden

Het is handig om gelijk alle benodigdheden te hebben voor je verjaardag. Denk aan slingers, drinkbekers en goede hapjes. Voor een aantal dingen kan je in een keer klaar zijn, bijvoorbeeld door een verjaardagspakket aan te schaffen. Er zijn ook nog andere mogelijkheden op de site: www.easy-out.nl  die jou kunnen helpen om de benodigdheden te vinden.

Verlichting.

Zorg ervoor dat je de verlichting in orde hebt. Maak het niet te licht en ook niet te donker, werk met sfeer verlichting en een eventuele disco bal. Richt je licht niet op het keukenblad, dit is vaak viezer dan je denkt. Richt wel een licht op de bank, niet om uit te nodigen om te zitten maar om te voorkomen dat mensen vieze dingen doen op je mooie schone bank.

Zitplaatsen.

Zorg ervoor dat je weinig tot geen zitplaatsen hebt, de bank blijft vaak gewoon staan. Zorg dat je de stoelen weghaalt en de krukjes. Om het staan/ dansen aan te sporen kan je een sta tafel lenen van een vriend of buurman. Staande mensen op je feest zorgt voor een actieve houding en dat is wat je nodig hebt voor een feest.

Ga los met de juiste personen!

Tot slot moet je natuurlijk zorgen dat er leuke mensen op je feest zijn. Vaak zijn het vrienden en een aantal aanhang personen. Zorg wel dat je de meeste mensen kent om vervelende situaties te voorkomen. Zorg dat er alcohol is en dat de mensen die roken een droog plekje hebben in de tuin. Veel plezier op je feest en stuur gerust een uitnodiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *